Waarom sedum dakbedekking?
Omdat iedereen belang heeft bij schone lucht, minder CO2 en droge voeten.

Partners

Op deze pagina delen wij de namen en websites waar wij een samenwerking  of goede ervaringen 

mee hebben.

 

Deze website is opgezet in samenwerking met Klimaatneutraal IJsselstein.

 


Sedum leveranciers

Goede response op aanvraag, snelle doorlooptijd offerte aanvraag en compleet in de aanbieding. Reageert snel op gewenste aanpassingen in het offerte traject. Biedt hulp aan bij verifiëren of een subsidie regeling beschikbaar is. Duidelijke website. Organisatie komt professioneel en kundig over.

Goede, snelle service in aanbieden van offerte. Veel eigen initiatief in de aanbieding zoals bladroosters meenemen in de aanbieding en interpreteert de aanvraag vaktechnisch goed. Wel even goed opletten dat hetgeen je vraagt ook geboden wordt, als je bijvoorbeeld vraagt om 15m2 sedum dan biedt men minder aan om een rand grind er omheen te houden en biedt men ook het grind aan. Goed specificeren komt de snelheid van een juiste offerte ten goede. Goede communicatie, snel een correcte, gecorrigeerde offerte ontvangen.

Ook hier weer online een snelle verwerking van de aanvraag, extra informatie gevraagd om de offerte zo goed mogelijk te krijgen. Snelle response, duidelijk antwoord op vragen.

De partij aan wie wij een opdracht hebben gegund. Gunning vanwege de continue drijfveer ons van de juiste informatie, tips en hulp te voorzien. Bereikbaar tijdens het plaatsen van het sedum (naleveren extra doek), nazorg na het plaatsen was ook erg goed (enkele cassettes omruilen voor dichter begroeide). Communicatief sterk, informerend prettig en uitermate servicegericht; absolute aanrader.

Lees de gehele recensie hier.

E-mailen
Map